Fra maj næste år stopper Johs. Mertz forhandlingen af Case IH.

"For os var valget ikke så svært, New Holland har markedets bredeste og stærkeste produktprogram, herunder verdens største mejetærsker CR 10.90", skriver Johs. Mertz i en pressemeddelelse. Også på traktorsiden dækker New Holland en bredere kundeskare lige fra de helt små Boomer traktorer til den største knækstyret bæltetraktor T9.700 på knapt 700 hk.

- De traktorer der sælges flest af nemlig dem til landbruget fra 100-400 hk, er desuden stort set ens for de to mærker, når det gælder specifikationer, ydelser og holdbarhed. - Vi oplever også en større efterspørgsel på entreprenørmaskiner, hvor New Holland har et stærkt program. Programmet passer rigtig godt til de entreprenører, vi har i vores område, skriver Johs. Mertz i pressemeddelelsen.

- Johs. Mertz har de sidste 15 år arbejdet hårdt og godt sammen med Case IH, men nu må vores veje desværre skilles. Vi er simpelthen ikke enige om strategien for at sælge Case IH fremadrettet, udtaler direktør Christian Holst og fortsætter:

- Forretningsplanen skal kunne hænge sammen og det gør den ikke ved at skulle åbne en ny afdeling på Lolland Falster med værksted, reservedelslager og udstilling.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det betyder, at vi fra maj næste år vil stoppe som forhandler af Case IH for yderligere at styrke indsatsen på New Holland brandet. Sammen med de øvrige stærke brands: Amazone, Kverneland, Ropa, Albach samt bl.a. de nye Woods rotorklippere står vi enormt stærkt med gode og stærke brands i vores salgsportefølje.

Fra vores anerkendte værksteder i Maribo, Faxe og Ringsted og står vores eksperter naturligvis fortsat vores Case IH kunder bi med reparationer og service. Vi står derudover klar med fantastiske tilbud på blå traktorer og de gode gule høstmaskiner.

- Vi har de seneste uger oplevet en fantastisk opbakning fra vores kunder, som udtaler deres fulde støtte til vores forretning og ikke mindst vores værksteder. Det er vi meget taknemmelige og stolte over og glæder os til fortsat godt samarbejde, skriver Johs. Mertz i pressemeddelelsen.