Stenderup A/S udvider deres forhandlernetværk og indgår et samarbejde med ST Maskintech, som nu vil forhandle Gehl minilæssere.

ST Maskintech er startet af Søren Nissen og Tjebbe Snijder og er lokaliseret i Ribe, og ejerne er meget forventningsfulde til det nye samarbejde med Stenderup A/S, skriver Stenderup i en pressemeddelelse. ST Maskintech har i hverdagens stort fokus på deres lokale kundekreds og på god kundeservice.

Hos Stenderup A/S er de også forventningsfulde til udvidelsen af deres Gehl-familie, hvor Adm. direktør Troels Stausholm Jensen udtaler:

- Vi er ikke i tvivl om, at ST Maskintech passer perfekt ind i vores forhandlernetværk, da de har stor ekspertise indenfor god og nærværende kundeservice og samtidig værner om deres lokalnetværk.

Gehl maskinerne er amerikanskproducerede og har 100 procent differentialspærre på begge aksler. Maskinerne er lettilgængelige for service, der benyttes kvalitetskomponenter, samt udstyret med Yalmar motor og Sauer Danfoss hydraulik.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det vil være muligt at se maskinerne og møde Maskintech på Ribe Dyrskue, som afholdes d. 26. juli, oplyser Stenderup i pressemeddelelsen.