Pöttinger åbner ny produktion kun 50 kilometer fra hovedkvarteret i Østrig. Fabrikken får plads til 60 nye ansatte.

Den 5. juli 2019 gav Pöttingsers bestyrelse grønt lys til opførelsen af nyt samleanlæg i St. Georgen nær Grieskirchen. Heinz og Klaus Pöttinger, står bag beslutningen om udvidelse. Den første konstruktionsfase starter i foråret 2020. Montering af de første rundballepresser starter senest i 2021.

Pöttinger fremmer solid vækst, og ledelsen har altid fokuseret sine aktiviteter på sund udvikling, attraktive arbejdspladser, bæredygtige byggemetoder og en positiv impuls for at skabe værdi i lokalområdet. Disse ekspansionsplaner understreger endvidere Pöttersers lange engagement i Østrig som en forretningssted, skriver Pöttinger i en pressemeddelelse.

Investeringer i fremtiden

Den nye fabrik i St. Georgen, cirka fem km fra Pöttinger hovedkontor i Grieskirchen (AT), garanterer fremtidens sikker udvikling af virksomheden. Pöttinger har altid haft en klar opfattelse af markedet for landbrugsmaskiner, der naturligvis er udsat for udsving. Derfor vil maskinproducenten gradvist udvide anlægget i St. Georgen trin for trin.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi arbejder nu i fuld fart om den detaljerede planlægning og tildeling af kontrakten til den første konstruktionsfase. Den første fase af dette moderne byggeprojekt omfatter cirka 6.300 kvm værksted, der kan udvides fleksibelt, forklarer Jörg Lechner, Vicedirektør Produktion og Materialelogistik.

Den nye bygning bliver det nye hjem til samlebåndene til rundballepresser og store rake. Investeringsprojektet vil blive påbegyndt i foråret 2020, hvor denne ekspansionsfase udgør cirka 25 millooner Euro.