Kemper har etableret en strategisk aftale med Scherer Inc. i USA for bedre at kunne betjene eksisterende og fremtidige Kemper-kunder ved at tilbyde corn-crackere, processorer og cracker-valser til forskellige mærker.

John Deere installerede Scherer-processorer i deres finsnittere sidste år, og Kemper overtager distributionsrettighederne for Scherer-corncrackere, processorer og løse crackervalser til andre mærker finsnittere, i verdensdelene Europa, Fjernøsten og Mellemøsten samt CIS-staterne, Asien og Sydamerika, med øjeblikkelig varsel.

- Denne aftale giver os mulighed for at udvide produktporteføljen i Kempers finsnitter udstyr, og dermed betjene vores kunder endnu bedre, siger salgs- og marketingschef Georg Wigger.

- Efter en dybtgående evaluering af den globale/totale grovfoder bjærgning, kan vi, med Scherer-produkterne, betjene vores kunder optimalt, og samtidig udvide vores samlede produktlinje, siger han.

- Hele cracker og processor produktlinien vil blive fuldt ud understøttet af Kempers forhandlernet, siger Georg Wigger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Kemper vil også integrere hele produktporteføljen i vores salgs-, service- og delprocesser for at tilbyde service i verdensklasse til grov-foderkunder over hele verden, siger han.

Kempers produkter distribueres i Danmark gennem importøren Champion Danmark A/S fra Kolding.

- Det er et meget logisk skridt for Scherer at tilbyde vores produkter uden for Nordamerika med Kemper-organisationens fulde støtte, siger Bob Scherer, formand for Scherer Inc.

- Vi er utrolig glade for denne mulighed for at arbejde sammen med Kemper, og samtidig bringe vores populære kerneprocessorer til rådighed for disse markedssektorer.

Kendt farve

Scherer Inc, producerer de nye processorer i henhold til Kempers konstruktions-specifikationer. Alle komponenter til Kemper, er produceret i metriske dimensioner og er underlagt en streng kvalitetskontrol. Processorerne distribueres i Kempers kendte farve, under produktnavnet ProfiCrackerTM.

Kemper ProfiCrackerTM er fremstillet af ekstremt robuste komponenter, især valser, aksler og lejer. Den specielle Twin Cut-overflade af valserne sikrer perfekt kerneforarbejdning, både ved kort og lang snitlængde. Lejerne smøres kontinuerligt med en olietåge, kører dermed køligere, og har en væsentlig længere levetid. Udstyret omfatter også temperaturmåling ved lejerne, som muliggør kontinuerlig overvågning af lejernes tilstand, og advarer operatøren om høje temperaturer, et plus for fejlfinding og planlægning. Forebyggende reparationer kan planlægges, og derfor kan større skader og uønsket nedetid i marken undgås. Det patenterede opklap design muliggør nem adgang og service af processoren. Processoren kan åbnes hurtigt, hvilket gør det nemt at servicere valserne.

Fra høsten 2019

Udover den nye ProfiCrackerTM leverer Kemper også løse cracker-valser til Claas og Krone Processorer.

- Vi ønsker at opfylde alle de bedste krav til fremragende kerneforarbejdning, samtidig med at det giver en væsentligt længere levetid på komponenterne, siger Georg Wigger.

- Vi er også i diskussion med andre SPFH-producenter om et muligt samarbejde, siger han.

Processor-valser til Claas og Krone foderhøstere vil være tilgængelige på markedet i et begrænset styktal og tidsrum for 2019 høstsæsonen. Kemper ProfiCrackerTM vil være officielt fuldt tilgængelige til 2020-sæsonen; Et begrænset antal finsnittere vil dog være udstyret med den nye Kemper ProfiCrackerTM i 2019 sæsonen.

Maskinfabrik Kemper i Stadtlohn (Tyskland) er den førende producent af uafhængige majsbord og pickups til alle mærker selvkørende finsnittere.Ifølge deres egne data er omkring 50 procent af alle finsnittere, af velkendte mærker udstyret med Kemper majsborde.

Scherer Inc., der er baseret i South Dakota, USA, producerer processorer og cracker valser, både til selvkørende finsnittere, og til stationære mølleri maskiner og processorer. Scherer er den førende producent af disse produkter i USA.