På trods af en lille tilbagegang i første kvartals samlede omsætning, kan Agco glæde sig over en solid fremgang i kvartalsresultatet.

Efter regnskabsårets første tre måneder er Agcos omsætning endt på 1,996 milliarder dollar, hvilket er en lille tilbagegang på 0,6 procent sammenlignet med 2018, hvor resultatet endte på 2,007 milliarder dollar, skriver Agco i en pressemeddelelse.

Men på trods af den lille nedgang, er der formentligt alligevel glæde at finde hos Acgo-koncernen, da Agcos kvartalsresultat i første kvartal er endt på 74,3 milliarder dollar. Sidste år lå dette tal på 28,7 milliarder dollar, hvilket giver en fremgang på 159 procent.

- Agco's resultater for første kvartal viste solid fremgang, som passer til vore målsætninger for 2019. Væksten skyldes naturligvis vækst med stor efterspørgsel, hvor det europæiske marked er øget med 4,0 procent, mens det sydamerikanske marked er øget med 14,3 procent, fortæller Martin Richenhagen, der er topchef hos Agco, og fortsætller;

- Vi har hævet vores udsigter for hele året for at afspejle vores tillid til vores fortsatte stærke præstation og det nuværende opsving, som vi ser i markedet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce