Den nye importør af McCormick har sat de første 20 McCormick traktorer i ordre, og fabrikken i Italien gør også produktionsbåndet klar til den danske efterspørgsel.

Maskinbladet, Italien: Fabbrico er navnet på den by i Italien, hvor det hele begyndte i 1880: Hjemstedet for Landini og McCormick, og netop nu er Maskinbladet af sted med den danske importør for at se fabrikken og høre om de danske perspektiver i den italiensk traktorfabrik.

Argo-Tractors hedder navnet bag de to italienske brands, og både den danske importør af McCormick og Landini, Helms TMT, samt Argo-Tractors ser store muligheder i det danske marked.

Vi har sat de første 20 McCormick-traktorer i ordre på fabrikken.

- Kristian Helms, importør af Argo-Tractors i Danmark

rich-media-1
Netop nu er det bare et opsamlingssted, men om tre uger begynder forbredelserne til et nyt produktionsbånd til X8-serien netop her.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har sat de første 20 McCormick-traktorer i ordre på fabrikken, fortæller Kristian og Jakob Helms under dagens besøg på fabrikken, og faktisk fandt man på rundturen to af de fire traktorer som netop går i produktion i disse dage.

- Vi har bestilt traktorer hjem lige fra de helt små traktorer og op til topserien i form af 8X, som topper med 310 hestekræfter, fortæller Kristian Helms, som også kan fortælle, at man nu har solgt de første fire McCormick-traktorer siden den danske lancering på Agromek 2018.

Produktionsbåndet opdateres

Argo-Tractors har produktion af traktorer på fem adresser i Italien, og kapaciteten ligger på 22.000 enheder om året, mens der på nuværende tidspunkt produceres 15.000 enheder i alt.

- Den mest populære model hos os er en traktor på 90 hestekræfter, fortæller Antonio Salvaterra, marketingschef hos Argo-Tractors, som dog fremhæver, at man til specielt det danske marked udenmærket ved at det foretrukkende segment ligger i X7 og X8-serien.

I hjemlandet er det Landini mærket som er størst, mens man i specielt Nordeuropa satser på McCormick mærket, da det kun er McCormick, som går op til 300 hestekræfter, da Landini stopper produktionen ved 220 hestekræfter.

rich-media-2
Argo-Tractors er producenten bag Landini og McCormick. Fotos: Morten Damsgaard.

- Faktisk skal vi netop nu til at tilpasse samlebåndet på hovedfabrikken i Fabbrico til også at rumme X8-serien.

Indtil nu har man produceres cirka 200 enheder af X8-serien om året, og det er foregået 'ved siden af' produktionsbåndet.

- Når vi kun har produceret mellem 0,5 og 1 traktor i X8-serien om dagen, så har kravet til et kørende produktionsbånd ikke været så stort. Men i fremtiden vil vi øge salget af X8-serien, og derfor begynder vi at lave et samlebånd til netop denne serie om tre uger, fortæller Antonio Salvaterra.

Vil du se mere om McCormick X8-serien, så kilk HER og se eller gense, da PowerGear testede X8.680 på dansk grund.

Glæd dig i øvrigt til at komme dybere ind bag murene hos Argo-Tractors snart i Maskinbladet.