Midtfjord Agro har tidligere solgt Krampe, og derfor står Krampe navnet allerede på pylonen foran forretningen i Løgstør, hvilket det nu også vil gøre fremadrettet.

Kenneth Brønner, eksport ansvarlig Krampe Fahrzeugbau GmbH, siger om det nye samarbejde:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi forventer os et godt samarbejde med Midtfjord Agro om salget i det Nordjyske. Midtfjord Agro er en forretning i en spændende udvikling og har vist sig specielt stærke på redskaber til landbruget, hvor de yder en professionel service og rådgivning til kunderne. Midtfjord Agro kommer i forvejen godt rundt i alle hjørner af Nordjylland, og vi vil også i fællesskab udstille på Hjørring dyrskue, siger Kenneth Brønner.

Casper Larsen, Indehaver Midtfjord Agro, siger om samarbejdet.

- Vi er meget glade for at have Krampe i huset, da deres kvalitet og udstyrsniveau ligger højt.

Deres produktprogram er stort og henvender sig til et andet segment end andre vogne, vi har i vores program idag. Vi har solgt vogne fra krampe før og ved, at kunderne efter en tids kørsel altid kommer tilbage og siger: hold da op. Jeg troede bare en vogn var en vogn, men produkter fra Krampe er noget helt specielt at køre med i forhold til trækkraft og stabilitet, siger Casper Larsen.

- Krampe har mange løsninger i deres program, og vi oplever ofte, at kunderne regner sig frem til at en speciel løsning, der sparer dem både tid og penge og derfor tjener sig hjem, inden for få år, siger indehaver af Midtfjord Agro.