Case IH kan på World Ag Expo i Californien vise den nye Magnum-serie.

Der er både ny kabine, motorer- og designmæssige ændringer på Magnum-serien fra Case IH, som netop nu præsenteres på World Ag Expo i Californien i USA.

Case IH har her holdt en kort præsentation af traktoren, men det var meget begrænset med information om traktorens specifikationer. Men ud fra Maskinbladets oplysninger, så forbliver den nye Magnum-serien i samme effektinterval som den nuværende, og vil strække sig op til 435 maksimale hestekræfter med boost funktion.

rich-media-1
Den nye kabine på Magnum-serien.

Kabinen er ét af de områder, som Case IH har opdateret markant på den nye Magnum-serie - blandt andet med én dør i venstre side. Umiddelbart er der både nyt armlæn, terminal samt A-stolpe computer i kabinen.

rich-media-2
Det nye armlæn og kørehåndtag i Magnum-serien.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Her ses et nærbillede af det nye kørehåndtag, som ser ud til at få programmerbare funktioner. Mon rullehjulet foran kørehåndtaget er til navigation i terminalen?

rich-media-3
Mon der er køl i dette rum under passagersædet i Magnum-kabinen.

Case IH fortæller, at der kan monteret et køleskab i traktoren, som ekstra udstyr. Mon dette rum er ventileret?

rich-media-4
Det nye højre armlæn.

Den nye AFS-terminal forenden af højre armlæn hedder ni AFS 1200.

rich-media-5
I tabet gemmer der sig radio, indstilling af klimaanlæg, knapper til spejle og lignende. Funktioner som før sad på højre bagskærm.

Et kig op i kabinens tag på den nye serie. Funktioner, som før var placeret på traktoren højre bagskæm har nu fundet vej hertil.

rich-media-6
Den nye Case IH Magnum-serie forventes først til Danmark i 2020. Fotos: Chad E. Colby

Hos Case IH i Danmark fortæller man, at vi skal væbne os med en smule tålmodighed på den nye Magnum-serie:

- Den nye Magnum kommer blandt andet med en motoropdatering til Stage V, og den vil først bliver lanceret i Europa på Agritechnica i november, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen, marketingschef hos Case IH i Danmark.

- Leveringsstart på den nye Magnum-serie er i første halvdel af 2020. Skiftet til Stage V betyder, at vi skal udfase den nuværende Magnum-serie med Stage IV-motorer, men vi forsætter salget så længe vi har Stage IV motorer til rådighed, fortæller den danske marketingschef.