Allerede sidst på måneden viser Valtra opdateret N- og T-serie modeller i Danmark. Allerede i morgen kan modellerne opleves på den engelsk Lamma-udstilling.

Valtra lægger året 2019 hårdt ud med pressemøde mandag den 7. januar. Her kunne Valtra blandt andet løfte sløret for flere opdateringer på N- og T-serien.

Opdateringer, som allerede vil komme til Danmark sidst på måneden, hvor de danske forhandlere vil blive præsenteret for opdateringerne, dækker både hardware og software.

Luft på N-serie

I over 20 år har luftaffjedring været et kendt-Valtra image, og indtil 2019 har det ikke kunne tilbydes på N-serien. Men det laves nu om, da N-serien udstyres med et system, som meget ligner den velprøvede og meget robuste konstruktion på Valtra T-serien.

På N-serien, sidder der en separat, selvnivellerende luftaffjedring med en luftpude samt to robuste støddæmpere. Affjedringssystemet anvender trykluft, som også kan fungere i kolde temperaturer. Som en ekstra fordel kan trykluftanlægget også bruges til andre formål, så som bremsning af påhængskøretøj, rensning af støv fra køleren eller andre daglige vedligeholdelsesopgaver.

Den nye forakselaffjedring er tilgængelig på Stage 5-kompatible versioner af topmodellen N-serien i foråret, N174 og i efteråret 2019 på N134 og N154 modellerne. Den nuværende anden generation af hydrauliskaffjedring er fortsat tilgængelig på mindre modeller af N-serien.

Ekstra terminal

På både SamrtTouch-modellerne i Valtra N- ,T- og S-serien bliver der mulighed for montering af en ekstra touch-terminael. Terminalen er opbygget som SmartTouch-terminalen og kan bruges til blandt andet autostyring, kameraovervågning eller Isobus.

Den samme terminal er nu også tilgængelig som en mulighed for N og T serierne Active og HiTech modellerne, og giver dermed også disse modeller mulighed for Smart Farming.