Det er altid spændende for de små, hvad der gemmer sig inde i pakkerne. Det bliver ikke mindre spændende for de store, hvad der gemmer sig i bud-kassen, når Stemas inviterer til sit traditionsrige jule-åbent hus fredag 28. december. Ved hovedkvarteret på Tolsagervej ved Hadsten sættes flere maskiner på auktion. Og med en lukket budrunde er der udsigt til spænding, når kassen med budene åbnes.

- Vi sætter blandt andet brugte Weidemann-læssere, Mustang, Kramer og Yanmar maskiner på højkant. Budene afleveres skriftligt og puttes i budkassen. Højeste bud på de respektive maskiner vinder. Og vi kan godt love, at der bliver særdeles attraktive minimumspriser på alle maskiner, fortæller sælger Poul C. Pedersen, som er primus motor på auktionen 28. december.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han får god hjælp af kolleger både fra Stemas' salgsteam, folk fra lageret og værkstedet til at sørge for god stemning.

- Når vi siger, at vi gerne vil se hele familien til jule-åbent hus, så mener vi det. Så børnene er også hjertelig velkomne. Hvis farmand falder i seriøs maskinsnak og vil skrive på en slutseddel, skal vi nok underholde ungerne imens med hoppeborg, fortæller Poul C. Pedersen, Stemas.