De fem Agxtend-produkter omfatter biomassensor, jordkortteknologi, system til elektrisk ukrudtsbehandling og nærinfrarød overvågning af høstede afgrøder samt feltmiljøsensorer.

Case IH's sortiment af præcisionsopdrætsteknologier giver adgang til nye løsninger, der forbedrer produktivitet og effektivitet hele året.

Som supplement til Case IH's eksisterende Advanced Farming System's (AFS) produkter udvider lanceringen af Agxtend en betydelig udvidelse af virksomhedens præcisions landbrugsudbud og vil med tiden omfatte et komplet udvalg af præcisionsløsninger og tilsluttede tjenester.

- Introduktionen afAgxtend understreger vores forpligtelse til at gøre det nemmere for kunderne at vedtage og drage nytte af de nyeste og mest innovative teknologier, siger Maxime Rocaboy, som er produkt marketings manger hos Precision Farming Solutions, Case IH EMEA og fortsætter:

- Vi har foretaget omfattende industri benchmarking for at sikre, at produktsortimentet repræsenterer det allerbedste tilgængelige på markedet. Vi hos Case IH er engageret i at udvikle denne serie af produkter og tjenester kontinuerligt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I første omgang tilbyder Case IH fem Agxtend produkter, der dækker en række forskellige teknologier. Disse er:

? En biomassepåvirkningspakke, som analyserer den aktuelle plantetilstand for senere at kalibrere anvendelsen af gødning.

? Realtidsjordsystemer, der automatisk tilpasser og implementerer arbejdsdybdeparametre for at opnå ensartet jordbearbejdning.

? Nøjagtig nærinfrarød (NIR) og sensorsystemer, der giver data i realtid for at muliggøre valg af de mest effektive driftsparametre for maskinen.

? Ukrudtsbekæmpelse uden kemikalier ved hjælp af elektroherbicide teknologi.

? En række real-time vejrsensorer, der kan lette informeret agronomisk beslutningstagning.