Samson Agrolize inviterer i dag til julemarked og indvielse af deres nye værksted og brugthal.

Nogle kalder det åbent hus, men hos Samson Agrolize har de valgt at kalde det julemarked i anledning af december. I dag inviterer maskinforretningen indenfor i den nybyggede brugthal på 2250 kvadratmeter, hvor maskinerne er under tag. Samson bruger også dagen på at vise deres nybyggede værksted frem for kunderne.

I november 2016 slog Samson Agrolize dørene op i Viborg, og det er første gang virksomheden afholder julemarked. Dørene åbnede mandag morgen med festligheder frem til klokken 20 i aften.

- Vi har haft et godt besøg hele dagen, og kunderne viser stor interesse for vores både nye og brugte maskiner, fortæller Henrik Kirketerp-Møller, direktør Samson Agrolize.

Maskinforretningen har specialiseret sig i salg af nye og brugte for eksempel gyllevogne, møgspredere, slangebomme, nedfældere og røreværk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Samson Agrolize er søsterselskab til Samson Agro, der producerer gyllevogne og møgspredere.

På julemarkedet bliver der ikke serveret pebernødder og glögg, men derimod byder virksomheden på hotdogs og serverer kaffe og kage til julegæsterne.

I indbydelsen til julemarkedet lokker Samson Agrolize med ordene: kom og gør en god handel og få leveret inden foråret.

Seriøst brugtvognsmarked

Et argument for at bygge et indendørs brugtlager skyldes også de brugte maskiners fremtræden.

- En investering i eksempelvis en brugt gyllevogn skal mindst tages lige så seriøst, som investeringen i en ny gyllevogn, og derfor skal man også have lyst til at købe brugt, og det får man bedst, hvis den står indendørs, og tager sig ud fra sin pæneste side, påpeger Henrik Kirketerp-Møller.

- Vi vil være bedst til brugt-salg af gyllevogne, og det bliver vi kun, hvis vi har maskinerne stående indendørs, siger direktøren.