Ivarssons i Metsjö lancerer nye kroghejs og vogne godkendt til 50 km / t med højt avancerede digitale funktioner og luftbremser. Nogle af de nye funktioner omfatter automatisk bremsning ved risiko at rulle med vognen, analyse af farm logistikmønstre, belastning af veje, vægt måling, kilometer måler, vogn / tyverisikring og automatisk bremsning af ABS-bremser. Dette kan overvåges og styres nemt i en smartphone-app. De digitale fremskridt er baseret på en ny luftbremse, som Metsjö har udviklet.

Specifikationer

Det nye system bliver aktivt, når enheden er tilsluttet til traktor/køretøj og tillader følgende funktioner; automatisk last afhængt bremsning ved, bremse med indbyggede tryksensorer, op låsning med personlig PUK-kode, automatisk bremsning ved risiko at rulle med vognen, fjernbetjeningssensor til køretøjer og afstands sensor til køretøj med automatisk bremsning, tippelarm, driftsdatahukommelse, lufttrykadvarsel, kilometertæller og ABS-bremse. Udtag til efterfølgende vogn kan gives.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Digitale funktioner

De nye digitale funktioner er gode til at kombinere med andre tekniske fremskridt fra Metsjö som lufttrykregulerede hjul og hjultræk. Hjultræk kan køres både baglæns og fremad i et to-trins system op til 12 km i timen, med hastigheder over det frit rullende hjul. Traktorens hydraulik bruges normalt til hjultræk. Træk kraften finder sted, hvor vægten er placeret, hvilket giver optimal jordforbindelse. En ny konstruktion af akslerne øger også den mulige belastningsvægt til 11 tons/aksel i et offroad miljø, som på treakslet giver en mulig totalvægt i et 36 ton i terræn. Kan fås til alle vogne med hydraulisk hjul ophæng.

- Med den nye digitale udvikling kan vi tilbyde vores kunder hurtige vogne, kroghejs og trailere med meget avancerede funktioner, som er gode til både landbrugs effektivitet og generel trafiksikkerhed, siger Anders Ivarsson. Hos Metsjö har detaltid været af den opfattelse, at teknologiske fremskridt både øger kundefordel og evnen til at bruge vognen uden at øge kundens omkostninger. Denne udvikling er et tydeligt bevis på det, da denne tekniske udvikling ikke medfører øgede omkostninger for kunden, men mange værdiskabende funktioner.