For fjerde gang afholder de midt- og nordvestjyske Case IH-forhandlere stor maskindemonstration i det midtjyske.

- Det er efterhånden blevet en god tradition, fortæller Peter Foged Nielsen, indehaver af Case IH-forretningerne Salling og Nordvestjysk Traktorservice på Salling og i Thy samt medejer af Maskincentrum i Aulum, som han ejer sammen med Carsten Carøe Sørensen, der også ejer Case IH-forretningen Sørensen og Lynggaard i Viborg.

De fire forretninger slår sig igen sammen om at afholde en stor maskindemonstration med både kørende og udstillede maskiner.

Kørende demonstrationer er et rigtig godt sted at give et førstehåndsindtryk af en maskine.

.- Peter Nielsen, indehaver af Salling og Nordvestjysk Traktorservice

Det hele foregår den 10. oktober fra klokken 10 til 16 på Karupvej 4, 7540 Karup.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Danmarks-premiere

De fire maskinforretninger viser 10 til 12 kørende maskinsæt samt en række udstillede maskiner af blandt andet Case IH teleskoplæssere og pressere.

- Vi har traktorer med helt fra Magnum 380 CVX og ned til Luxxum med frontlæsser, fortæller Peter Nielsen og fremhæver specielt én traktor:

- Vi har Danmarks-premiere på den helt nye Case IH Optum 250 CVX.

Der er tale om den helt nye model i Optum-klassen med færre specifikationer som eksempelvis en mindre brændstoftank, og dermed på mange områder er et godt alternativt for topmodellen i Puma-serien, da man i den lille Optum blandt andet får en væsentlig kraftigere foraksel.

Mange redskaber

Foruden Case IH-maskiner, så vil der også være mulighed for at se på redskaber fra Amazone, Kverneland, Köckerling, Lemken og Pöttinger.

- Vi viser også Joskin-vogne udstillet, på dagen, fortæller Peter Nielsen, som ser frem til at byde intereseret velkommen til arrangmentet:

- Kørende demonstrationer er et rigtig godt sted at give et førstehåndsindtryk af en maskine, og vores kunder får langt mere ud af at se maskiner i aktion, fremfor stillestående på en udstilling.