Thorsen-Teknik A/S har indgået et stærkt samarbejde med Skare Gård i Norge.

Gården vil fremadrettet fungere som en Thorsen-Teknik Demo Farm, hvor kunderne har mulighed for at se og prøve høj-præcisionsudstyr fra Thorsen-Teknik.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Samarbejdet sker med henblik på at give mere information om mulighederne i et moderne præcisions-jordbrug, samt anskueliggøre de forskellige løsninger til maskiner og redskaber. Ideen bag initiativet er, at skabe et styrket bånd til både forhandlere og slutbrugere i Norge, ved at give kunderne en unik mulighed for at se og opleve Thorsen-Teknik's udstyr i aktion, samt skabe nogle mere jordnære og frie rammer hvor slutbrugeren er i fokus. En Thorsen Demo Farm vil indeholde et bredt udvalg af præcisions-udstyr og samtidig fungere som testcenter for nye produkter.Torben-Thorsen, ejer af Thorsen-Teknik, siger:

- Etableringen af vores nye Thorsen-Teknik Demo Farm i Norge bygger på en stor efterspørgsel efter præcisionsudstyr, samt nordmændenes lyst til at afprøve innovative præcisionstiltag. Vi har allerede opnået en stor interesse for Demo Farmen og vi kigger allerede nu på etableringsmulighederne på vores hjemmemarked. Initiativet skal i fremtiden danne grobund for et solidt og mere nært samarbejde mellem Thorsen-Teknik og vores kunder/forhandlere, siger han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce