SDK bliver importør og forhandler af Dieci Construction teleskoplæssere og knækstyrede teleskop-læssemaskiner i Danmark.

- Det er en fantastisk mulighed at få så stærk en maskine og så stærkt et brand. Det her er ikke en lille producent, men en markedsleder på flere markeder. De kunder, vi herhjemme har prøvet produktprogrammet af på, har været begejstrede.

Sådan lyder det fra en tilfreds salgsdirektør, Carsten Hougaard hos S.D.K. Kjærsgaard, i en pressemeddelelse, hvori SDK offentliggør importaftalen med italienske Dieci Construction.

Dieci har savnet en større importør i Danmark, der kan dække hele forretningsområdet med salg, service og reservedele. Og sidstnævnte lover reservedelschef Steffen Jensen fra SDK, at der er styr på.

- Vi vil sikre en høj leveringssikkerhed af reservedele og har i vores prisanalyse fået bekræftet, at Dieci-reservedele er konkurrencedygtige, siger han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Indtil nu har Dieci Construction blandt andet været importeret af Daugbjerg Maskiner i Viborg, der fortsætter som forhandler i samarbejde med S.D. Kjærsgaard.