Kuhn fornyer sit sortiment af en rotorrive med fem nye liftophængte og bugserede modeller.

Efter introduktionen af mange nyheder af to- og firerotorriver fornyer Kuhn nu sit sortiment af en-rotorriver med 5 nye liftophængte og bugserede modeller:

GA 4431, 4731/4731T og 5031/5031T med arbejdsbredder på hhv. 4,40 m, 4,65 m og 5,00 m.Rivernes design og udstyr gør dem til enkle, praktiske maskiner til mindre traktorer. De er ideelle til landbrug, der ønsker at øge produktiviteten og samtidig vil sikre maksimal driftssikkerhed.

Det skriver MI i en pressemeddelelse.

Den eksklusive MasterDrive to-trins gear giver store fordele i arbejdet. MasterDrive har allerede bevist sin værdi på mange af de nuværende Kuhns to- og fire-rotorriver.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På en-rotor river fra Kuhn placeres foderet i højre side, og derved har chaufføren let ved at se arbejdet. MasterDrive transmissionen består af et to trins reduktions gear og kan modstå de højeste stressniveauer. Det er ekstremt driftssikkert selv på store arbejdsbredder og ved sammenrivning af selv det vanskeligste foder.

Omstilling fra mark til vej kan være trættende, derfor er de nye en-rotorriver designet med ergonomiske armholdere og centrallås. Skårdug og skærme klappes ind manuelt og nemt med hjælp fra en vægtkompenseringsfjeder eller hydraulisk som ekstraudstyr.

Monteringsrammen på GA 4431, 4731 og 5031 liftophængte modeller og trækstangen med parallelogram på GA 4731T og GA 5031T bugserede modeller, giver rotoren en frihøjde på mere end 40 cm, hvilket giver brugervenlighed.

Den nye serie af Kuhn en-rotorriver er manøvredygtige og nemme at justere i forhold til rivehøjden. Det gør det muligt at producere foder, der altid er rent.

Selv på smalle eller ujævne marker og på stejle skråninger sikrer drejeviklen på ophænget i samarbejde med tandemakslen og to sidedæmpere som er standard på liftmonterede modeller en centrering af maskinen