Horsch kan med Serto 12 SC tilbyde en såmaskine, som passer ind i 12 meter CTF-systemer på de store danske bedrifter.

Stroco Agro ApS er den danske impotør af blandt andet tyske Horsch, og på Roskilde Dyrskue viser selskabet en ægte danmarkspremiere i form af den nye Horsch Serto 12 SC såmaskine med 12 meter arbejdsbredde. Desuden viser Horsch også en 12 meter Terrano FM-stubharve på standen.

Til de store forhold

Behøver man ikke jordbearbejdning under såarbejdet, kan man få lysterne stillet med Horsch' nyudviklede Serto SC såmaskine, som leveres i enten en 10 eller 12 meter brede versioner. Serto SC er udstyret med et nyt kraftigt dybdestyret dobbelt skiveskærs system med parallelogramophæng. Serto SC har en rækkeafstand på 16,6 centimeter og har pakkehjul monteret synkront foran såskærene for ifølge importøren at sikre præcis og ensartet dybdestyring i alle jordtyper.

Med pakkerhjul i hele bredden løftes transporthjulene på såmaskinen helt fri af jorden under såarbejdet, og hele maskinens vægt fordeles på pakkerhjulene i fuld bredde.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tankkapaciteten på Serto SC matcher den store arbejdsbredde med 6.000 liter indhold. Tanken kan deles i forholdet 50:50 mellem korn og gødning, og der kan placeres gødning efter den populære samsåningsmetode. Der kan monteres DuoDrill frøudstyr på Serto-maskinen.

Serto SC er udstyret med bølgedisc som sporløsner efter traktoren.

Komplet CTF-pakke

Går man og pusler med tanken om at komme i gang med CTF (Controlled Traffic Farming) har Horsch gode brugbare værktøjer i værktøjskassen, fortæller den danske importør.

En Serto 10 og 12 SC vil i praksis gå fint i spænd med diverse harver fra Horsch. Her kan nævnes Joker 10 og 12 RT discharver, Cruiser 10 og 12 XL eller Terrano 10 og 12 FM tandharver og man holder jordbearbejdning og såning adskilt.

Med disse synkrone systemer kan man nu på enkel vis komme i gang med et CTF system på 10 eller 12 meter. Et 10 meter system med 10.5 m skæreborde (35 fod) og 30 m plejespor eller et 12 meter system og 12 meter brede skæreborde med 36 meter plejespor.

Netop en Terrano 12 FM tandharve udstyret med Agrodan ammoniak udstyr præsenteres også på Roskilde Dyrskue. FM harven er solgt til et landbrug på Sjælland.

Nyt i Horsch programmet er Cruiser XL tandharven. På dyrskuet i Roskilde præsenteres en Cruiser 6 XL.

Endnu en nyhed i harveprogrammet fra Horsch, Terrano GX tandharveserien præsenteres på dyrskuet. 6.4 GX harven der udstilles er solgt til et landbrug på Lolland. Harven er udstyret med Horsch MiniDrill frøudstyr til effektiv etablering af efterafgrøder.

Til professionel plantebeskyttelse præsenteres en Horsch Leeb 6 LT trailersprøjte med 36 meter bom. LT sprøjten er solgt til et landbrug på Sjælland.

Til universel såning i alle jordtyper, med eller uden plov, udstilles en Pronto 6 DC G&F i den populære samsåningsversion, monteret med DuoDrill frøudstyr.

Kom og mød os på Horsch standen på Roskilde Dyrskue og oplev alt det spændende og innovative teknik Horsch byder ind med til jordbearbejdning, såning og plantebeskyttelse.