Amazone er klar med producentens fjerde generation AmaTron-terminal, som indeholder nye funktioner og muligheder.

På tyske Amazones egen markdemonstration, Amatechnica, vises samtlige produkter fra Amazones omfattende produktprogram for en række forhandlere og kunder og andre indbudte.

På dette års Amatechnica, som afholdes den netop nu - torsdag den 24. maj samt fredag den 25. maj, kan Amazone præsentere en helt ny terminal til styringen af producentens redskaber.

Der er tale om den fjerde generation af AmaTron, og den nye terminal har derfor fået navnet AmaTron 4. Terminalen er først og fremmst en Isobus-terminal, hvilket betyder, at den kan styre og betjene andre redskaber end Amazone.

Der er tale om en otte tommer touch-terminal, som også kan betjenes med trykknapper. Der sidder 12 knapper på siden af terminalen til navigation samt tre knapper til skift af hovedmenuerne, som er redskabets omsætning, GPS samt hoved-billedet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Man har selv mulighed for at konfigurer menu-linjerne i terminalen, og Amazone fortæller, at de enkelte skræmbilleder lynhurtigt kan ændres, så det passer til den enkelte maskine, som terminalen benyttes til.

For at få fuld udnyttelse af terminalen, så kommer knapperne automatisk frem på terminalen, når en finger nærmere sig. På den måde er der fuld visning af eksempelvis redskabets status på terminalen, når der ikke indstilles på den.

Amazone fortæller desuden, at terminalen kan køre både GPS-sektionskontrol, tildelingskort, logning af data samt kamerastyring.