Finsnittere med effekter over 800 hestekræfter er der også marked for i Danmark. Den danske importør af Krone, Brøns Maskinimport oplever en stadig stigende interesse for de helt store finsnittere, hvor Krones topmodel er BigX 1100, som topper med 1.000 hestekræfter.

- Vi oplever en stigende interesse for de store finsnittere, hvor kapaciteten i især majsen betyder meget, og derfor vil der de næste dage også være fokus på netop store finsnittere, fortæller Claus Fey, som er produktchef på Krone produkter hos Brøns Maskinimport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag og fredag den 25. og 26. januar afholder Brøns Maskinimport 'Agribrønsnica', som er et åbent hus i virksomheden, som også huser importen af Amazone-produktprogrammet i firmaet Brøns Maskinforretning.

- Vi viser alle Agritechnica-nyheder i disse dage, så der er rigeligt at køre efter, understreger Claus Fey.

Han fortæller, at der specifikt kommer interesserede for at se nærmere på Krone BigX 1100 finsnitteren i løbet af 'Agribrønsnica'.

Interesse for at samle ballerne

Foruden den store BigX1100 finsnitter, så viser Brøns Maskinimport også BaleCollect på 'Agribrønsnica'.

- Vi har allerede solgt flere enheder, og det er vi ikke så overrasket over, da interessen for at samle ballerne under presning på marken er langt mere udbredt i Danmark end i eksempelvis Tyskland, fortæller Claus Fey, som fremhæver flere fordele med denne fabriksmonteret løsning fra Krone:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ballevognen fungere som en efterspændt vogn på vejen, hvilket sikre høj trafiksikkerhed. Desuden styrs ballevognen fra samme terminal, som betjener ballepresseren.