Scantruck kan vise den nye trinløse landbrugsteleskoplæsser frem til premieren på ScanMek Øst.

MLT741-140V+ kommer til at tage hovedparten af opmærksomheden, når Scantruck for første gang afholder ScanMek Øst i Ringsted fredag den 13. oktober.

- Sædvanligvis kalder man første gang for debut. Anden gang er en gentagelse. Ved tredje gang taler vi om en tradition. Vi går direkte til traditionen, når vi også har debut på ScanMek Øst. Det er helt sikkert, at der ikke bliver tale om en éngangsbegivenhed, siger Jørn Rauff Larsen, Scantrucks salgschef for Østdanmark.

På dagen for ScanMek Øst får den trinløse Manitou NewAg-serie premiere.

NewAg-serien består af ni modeller, og de fordeler sig over fire forskellige transmissioner. Motorerne i NewAg-serien kommer fra Deutz, og er på 3,6 liter. Motoren vender automatisk blæserretningen hvert tredje minut, så man får blæst køleren fri for eventuelle strå eller andet skidt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I tre af modellerne ligger der en såkaldte M-Vario Plus-transmission, der er en trinløs CVT-transmission. Her er motoromdrejninger og maskinens hastighed uafhængig af hinanden, og på den måde skal denne transmission levere højt moment både ved lave og høje hastigheder. De tre modeller med denne transmission er MLT 635-140 V+, MLT 741-140 V+ og MLT 940-140 V+.

De er alle udstydet med 136 hestekræfter, og hydraulikpumpen leverer 170 liter i minuttet. Løftehøjden på de tre modeller er henholdvis 6,08, 6,90 og 9,00 meter. De fire transmissioner er lavet i samarbejde med tyske ZF.