New Holland Agriculture afslutter overtagelsen af Kongskilde Agriculture.

Efter New Holland Agriculture offentliggjorde købet af danske Kongskilde, er købet nu endelig godkendt, og overtagelsen af Kongskilde sker offecielt onsdag den 1. februar 2017.

- Det er et vigtigt skridt i vores strategi for at forsyne vores kunder verden over med innovative og komplette løsninger til deres individuelle behov, fortæller Carlo Lambro, New Holland Agriculture Brand President og fortsætter:

- Vi skaber en stærk global platform, der vil give vækstmuligheder for mærkerne Kongskilde og New Holland Agriculture.

New Holland vil langsomt integrere de nye landbrugsredskaber i virksomhedens eget produktsortiment, og Carlo Lambro fortalte på efterårs maskinmesse i Italien, Eima, at man forventer, at alle New Holland-forhandlere i hele Europa er full-line inden for blot fem år.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Indtil videre fortsætter Kongskilde

Hos New Holland Danmark, fortæller marketingschef Ove Juel, at Kongskildes mærke og salgsorganisationer, forhandlere og importører vil fortsætte arbejdet uden afbrydelser i hele Europa indtil videre.

- Det tager lidt tid at få hele Kongskilde-produksortimentet integeret i New Hollands produktsortiment, fortæller Ove Juel, som dog tror det er realistisk, at de danske New Holland-forhandlere inden for en overskuelig tidshorsiont bliver full-line forhandler med New Holland traktorer, mejetærskere, finsnittere samt redskaber til jordbearbejdning, græs- samt fuldfodervogne.

Carlo Lambro lagde desuden heller ikke skjul på i efteråret, at New Holland er på udkig efter en sprøjte- og gødningsproducent, så også den del kan dækkes med New Holland-logo på sprøjter.