Stor succes for Kongskilde da norske Akershus Traktor inviterede til åbent hus i anledning af deres nye set-up.

Kongskilde er fra 1. oktober eksklusiv leverandør til norske Akershus Traktor af redskaber til jordbearbejdning, og dermed markedsfører Akershus hele Kongskildes program inden for plove, såbedsharver, såmaskiner, stubkultivatorer og stensamlere.

Akershus Traktor AS fejrede, at de er ny eksklusiv forhandler af Kongskilde, Valtra og en række andre mærker inden for maskiner til det norske landbrug ved to arrangementer.

Første del af arrangementet blev holdt om fredagen, hvor der var internt kick-off med oplæring af både egne og forhandlernes medarbejdere fra de 10 afdelinger rundt om i Norge.

Lørdag var alle landmænd og andre interesserede inviteret til åbent hus i Letohallen, nord for Jessheim, hvor hele produktprogrammet blev præsenteret. Det blev en stor succes med op mod 1.500 besøgende landmænd og andre interesserede.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Stensamler trak opmærksomhed

De norske landmænd var meget interesserede i Kongskildes maskiner, specielt den nye StoneBear stensamler tiltrak stor opmærksomhed, og på dagen blev der solgt to StoneBear stensamlere. Også i Överum plovprogrammet var der salg, hvor der ligeledes blev solgt to redskaber.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Akershus Traktor, fortæller Kjeld Toftgaard, nordic sales manager i Kongskilde. Weekendens arrangement viser, at de er en meget stærk partner og forhandler på norske marked.

- Vi er meget tilfredse med den store lokale opbakning. Den viser, at landmændene ser os som en meget seriøs samarbejdspartner med et stærkt produktprogram, og som bakkes op af nogle stærke leverandører, siger Per Ivar Hveem fra Akershus Traktor.

Han glæder sig også over et meget stort antal emner, der skal følges op på efter åbent hus arrangementet.