Transmissionen er opdateret i Case IH Steiger og Quadtrac-serien, og fordelen vil blandt andet være hurtigere skift og mindre effekttab.

Med et mere intelligent skift af powershift-gearene i Case IH's store knækstyrede Steiger-hjultraktorer og Quadtrac-bæltetraktorer vil de nye Case IH-traktorer være op til 20 procent hurtigere fra første til 16. gear, og ifølge Case IH spare to til fem procent hestekræfter.

Transmissionen er opdateret med en ny ventilblok, som kontrollerer skiftelogikken i transmissionen, og sammen med en ny tandem-transmissionspumpe, giver det et mindre tab af effekt i transmissionen, og med Case IH APM-funktion, kan gearene skiftes 20 procent hurtigere fra første til 16. gear. Chaufføren vælger selv, hvor hurtigt traktoren skal op i fart fra kabinen, og Case IH påpeger, at den nye funktion med fordel kan benyttes til vejtransport.

Færre omgange på rattet

Det bliver nu også standard udstyr på samtlige Steiger-traktorer, at det blot kræver fire omgang på rattet, fra traktoren står i fuld styreudslag i venstre side, til fuldt styreudslag i højre side og omvendt. Når traktoren på landevejen kommer over 35 kilometer i timen, vil systemet automatisk skifte over til landevejskørsel, hvor det vil kræve seks omdrejninger på rattet til fuldt styreudslag, hvilket ifølge Case IH gør det lettere at køre med den knækstyrede traktor på vejen ved høje hastigheder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hurtigere vendegear

Foruden forbedringer i transmissionen, så har Case IH også forbedret vendegearet, så det nu skulle skifte retning 38 procent hurtigere end tidligere.

Foruden forbedringer i transmissionen kan de nye Steiger og Quadtrac fra Case IH også udstyres med en større lyspakke, hvor en 360 graders lyspakke med LED-arbejdslys nu kan leveres, hvor hver LED-arbejdslampe lyser med 3.000 lumen lysstyrke.

På siden af kabinen er der også kommet nye sidespejle, hvor der er kommet to spejle i én holder, hvor den nederst tredjedel er et vidvinkelspejl.