Den 2. maj 2016 tog Pöttinger første spadestik til 12.000 kvadratmeter udvidelse på hovedkvarteret i Grieskirchen i Østrig. De 12.000 kvadratmeter dækker over både produktion og lager og skal designes til den fremtidlige produktion, som Pöttinger er overbevist om stiger:

- Selvom landbruget i øjebikket går gennem en meget hård periode med vanskelige forhold i Europa, så er vi overbevist om, at landbruget ikke kan undværes, forklarere de to adminstrerende direktører, Heinz og Klaus Pöttinger, som har sloganet "Rødder i Østrig - hjemme i hele verden"

Artiklen fortsætter efter annoncen

40 procent udvidelse

Det nye byggeri betyder blandt andet, at der bliver 40 procent mere plads til produktion af græsmaskinerne, som foregår på hovedkontoret i Østrig. Pöttinger fortæller, at der med det nye byggeri vil blive produceret maskiner mere strømlinet til glæde for de ansatte i produktionen.

Udvidelsen af produktionen i Østrig er en del af stradigen for udvidelser på alle produktions lokaliteter for Pöttinger, hvor såmaskinefabrikken i Bernburg i Tyskland og redskabsfabrikken i Vodnany i Tjekkiet begge har gennemgået udvidelser.