Selvom der på nuværende tidspunkt ikke er en officielle forhandler af Deutz-Fahr og Zetor på Fyn, så vil mærkerne være repræsenteret på Det Fynske Dyrskue den 10. og 12. juni på Odense Dyrskueplads.

Brørup Traktor- & Maskincenter tager traktorerne med til skuet sammen med nogle af firmaets importprodukter, som sælges direkte til kunder i hele landet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Godt kendt med de fynske kunder

For Svend Aage Jensen, som er en af indehaverne i virksomheden, er det meget naturligt at have traktorer med til Odense:

- Vores servicefolk har i mange år kørt ud til mange kunder med Deutz-Fahr, Same og Lamborghini på Fyn, så vi kender allerede mange af gæsterne på forhånd, og vil da gerne komme til at kende endnu flere, fortæller han.

Den sønderjyske maskinhandler mener i øvrigt ikke, at afstanden fra Brørup til Fyn er nogen hindring for god service.

- Service ændrer sig i takt med landbrugets strukturudvikling. For få år siden ville alle have lokal service, nu vil de have specialist-service. Det kræver en vist service-volume, og det har vi.

Studerer man landkortet lidt nærmere, vil man da også se, at afstanden fra Brørup til Midtfyn ikke er spor længere end den normale afstand til mange serviceopgaver i Jylland. 80 kilometer er i virkeligheden ikke meget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Direkte import af redskaber

Brørup Traktor- & Maskincenter er kendt for at importere en række redskaber til jordbearbejdning og sælge dem direkte til kunder i hele landet.

Forretningsmodellen er, at finde gode produkter, importere dem og sælge dem direkte til kunderne uden fordyrende mellemled.

Nogle af de mest kendte produkter er redskaber til jordbearbejdning fra polske Mandam og de anerkendte græsmaskiner fra Schuitemaker. Svend Aage Jensen har ikke helt besluttet sig for, hvilke redskaber der kommer på blokvognen til Fyn, men lover at det bliver noget, der passer til fynske forhold.