Fremover bliver det muligt at sidde hjemme og købe maskiner og udstyr hos Scantruck A/S, skriver Scantruck i en pressemeddelelse. Under sydens palmer eller med brædder under fødderne på skiferien er også en mulighed. Scantruck lancerer nemlig firmaets egen online-auktion, hvor alle kunder med et CVR-nummer kan byde med i kampen om både maskiner og grej til favorable priser.

- Fremover vil vi med jævne mellemrum holde online-auktioner over brugte maskiner og brugt udstyr, og der bliver helt sikkert mulighed for at gøre en rigtig god handel. Vi skal løbende rydde ud på vores lagre, så vi får plads til nye maskiner og udstyr. Vi lægger ud allerede her sidst i oktober. Fra den 29. til den 31. oktober går vi i luften med den første auktion over maskiner og udstyr på auktion.scantruck.dk og auction.scantruck.com, forklarer brugtcenterchef Hasse Juel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oprettes som bruger

- Maskinerne kan ses på auktionen fra omkring en uge før auktionsstart. Derefter gælder det bare om at følge med på computeren, ipad'en eller mobilen og byde med. Man skal oprettes som bruger på auktion.scantruck.dk, inden man kan byde. Hjemmesiden fortæller, hvordan man ganske enkelt bliver registreret og altså kan deltage i auktionerne, siger Hasse Juel i pressemeddelelsen fra Scantruck.

Auktionerne kommer til at foregå både på dansk og engelsk.