Lyt til artiklen:

Sønderjysk Landboforening med solidt første halvår

00:00
Hastighed: ???x
02:20

De første seks måneder i 2021 har for Sønderjysk Landboforening været en fortsættelse af den positive udvikling, som SLF har præsteret de seneste par år. Det skriver landboforeningen i en pressemeddelelse.

Rådgivningsvirksomheden med hovedsæde i Vojens er kommet stærkt gennem første halvår og har formået at holde snuden i vækstsporet. I budgetterne ligger mål om en fortsat omsætningsstigning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan glæde os over et første halvår, hvor omsætningen er steget, selv om der er en hård konkurrence i markedet med færre landmænd. Når vi har kunnet løfte omsætningen - blandt andet i planteavl samt i regnskabsafdelingen, så skyldes det ikke mindst en øget tilgang af kunder. Det er en trend, vi har set ind i siden efteråret 2019, så det peger på, at vi har de rigtige rådgivnings- og servicetilbud på hylderne. Vi har fået et rigtigt godt ry ude hos landmændene, og samtidig holder vi fast i vores mål om fortsat udvikling, både når det gælder digitalisering, og når det handler om omstilling inden for klima og bæredygtighed, konstaterer Brian Lambertsen, direktør i SLF.

Gang i ansættelser

Når der budgetteres med øget omsætning, så hænger det også sammen med, at der er gang i rekruttering af nye medarbejdere. SLF har netop besat en nyoprettet stilling som Key Account Manager, og i øjeblikket søges der blandt andet efter endnu en driftsøkonom/virksomhedskonsulent. Gennem det seneste år er flere nye nøglemedarbejdere blevet ansat, og også blandt de yngre er der interesse for landboforeningen.

- Tidligere i foråret havde vi fire praktikanter her i huset, og tre af dem har vi efterfølgende ansat i faste stillinger. Også i regnskabsafdelingen samt i Syddansk Kvæg, som SLF er medejer af, er der tiltrådt nye og unge medarbejdere. Det er dejligt, at det ikke kun er kunderne, der vil os, det samme er gældende, når vi snakker rekruttering, tilføjer Brian Lambertsen.

Både i 2019 og igen i 2020 formåede SLF at lande overskud i størrelsesordenen omkring 3,4 millioner kroner. SLF beskæftiger knap 100 medarbejdere.