Automatisk oplæsning:

Pronar tilbage hos Præstbro Maskiner

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Præstbro Maskiner og Pronar indgår igen samarbejde.

Denne genopståede aftale mellem Præstbro Maskiner og Pronar er kommet i stand i kølvandet af, at HCP er blevet opsagt som importør af den Polske producent. Det skriver Præstbro Maskiner i en pressemeddelelse.

Pronar-programmet er ikke noget nyt for den nordjyske forretning. Præstbro Maskiner var i årene 2000 - 2018 eneimportør af hele Pronars program, og gennem denne årrække er det blevet til et salg på langt over 1000 vogne.

- Vi er så utrolig glade for, at vi nu igen skal have Pronar i vores program. Selvom vi har forsøgt at gøre alt hvad der har stået i vores magt for at servicere vores trofaste kunder, der gennem årene har købt Pronar-produkter af os, så bliver det unægtelig betydeligt nemmere i fremtiden. Det at vi fremadrettet har Pronarfabrikken med direkte på sidelinjen betyder, at vi bedre kan give kunderne den service, vi ønsker at give, udtaler salgsdirektør Flemming Larsen.

Pronar-programmet, som hovedsagelig omfatter vogne, bliver ikke en erstatning af de nuværende vognimporter, som Stronga kroghejsevogne og Randex entreprenørvogne, hos den nordjyske forretning, men i stedet kommer det til at indgå som et supplement.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med dette nye samarbejde kan vi tilbyde vogne i alle størrelser og til stort set alle behov - ja, nu kan vi måske endog tilbyde det bredeste program af vogne på det danske marked, siger Flemming Larsen.

- Efter nogle år hvor Pronar-brandet ikke har været på stærkt profileret på det danske marked, så glæder vi os til, i samarbejde med vores forhandlere samt nogle med-importører, igen at kunne få en masse Pronar-vogne ud til de danske kunder.