Lyt til artiklen:

Kornets Hus genåbner med fuldt program

00:00
Hastighed: ???x
02:15

Det er med stor spænding, at daglig leder Johannes Haandsbæk Vestergaard ser frem mod genåbningen af Kornets Hus. Dog mener han, at timingen ikke kunne have været bedre, alt taget i betragtning.

- Vi har netop sået 35 forskellige kornarter og sorter i Kornets Hus' store have, og jeg tror på, at aktiviteten i huset vil spire frem sammen med kornet. Jeg ved, at mange, mig selv inklusiv, tripper for at komme ud og få nogle nye oplevelser, og kombineret med det faktum, at "surdej" har været et af de mest googlede ord i det forgange år, så tror jeg ikke, at man kunne have åbnet Kornets Hus på et bedre tidspunkt, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Støtte fra Realdania muliggør flot åbningstilbud

Mange både lokale og nationale fonde har bidraget til, at Kornets Hus i dag er en realitet. Som den største bidragsyder står Realdania, som også var en af de første fonde til at støtte det ambitiøse projekt.

Som en del Realdanias særlige corona-indsats, hvor de støtter genåbningen af en række kulturinstitutioner under overskriften "Byd-Indenfor", har Kornets Hus fået mulighed for at kunne tilbyde halv pris på børnebilletter til både aktiviteter i Bageværkstedet og til husets café-tilbud.

Det særlige åbningstilbud vil være tilgængeligt frem til august, og Kornets Hus' daglige leder Johannes Haandsbæk Vestergaard ser det som en unik mulighed for at invitere en bred gruppe af lokale borgere indenfor i huset og give dem en fornemmelse af projektet.

- Kornets Hus er en ny type oplevelse, der baserer sig på aktiviteter og sanselighed. Vores gæster skal introduceres til kornets forunderlige verden ved at smage, dufte, mærke og se, og jeg meget glad for, at vi nu har får muligheden for gøre huset endnu mere tilgængeligt ved at tilbyde en flot rabat til børn gennem hele sommeren, siger den daglige leder

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra 8. maj og frem til 21. juni vil Kornets Hus have åbent lørdage og søndage fra 10-17, samt i pinsen og Kristi Himmelfarts-ferien. Fra 21. juni og frem til 22. august skruer huset op for åbningstiden og byder indenfor seks dage om uge, nemlig tirsdag til søndag, ligeledes 10-17.