Automatisk oplæsning:

New Holland vinder pris på Sima

00:00
Hastighed: ???x
00:00

New Holland-mejetærskere vinder to medaljer ved SIMA Innovation Awards 2021.

Mejetærskeren vinder Sølvmedalje i kategorien "Fra høst til opbevaring" for NutriSenseTM, systemet der analyserer næringsindholdet under høsten.

Bronzemedalje i kategorien "Dele, services og onboard-elektronik" for rensesystemets tryksensorer.

New Holland Agricultures innovation til høst med mejetærsker er blevet udmærket med to medaljer ved SIMA 2021 Innovation Awards af det internationale jurypanel bestående af branchespecialister understøttet af et netværk af teknologieksperter, skriver New Holland i en pressemeddelelse.

Priserne, der udmærker de mest innovative maskiner, produkter, teknologier og services, blev offentliggjort ved en transmission fra en virtuel ceremoni den 22. april.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Carlo Lambro, New Holland Brand President, udtaler:

- Dagens landmænd forventes at reducere deres bedrifters miljøpåvirkning. De skal imidlertid kunne gøre det uden at miste deres rentabilitet. Som producenter af udstyr skal vi fremskaffe den teknologi, der kan understøtte dem, siger Carlo Lambro.

- De to innovationer, der har fået priser i dag, tager fat på to vigtige emner i forbindelse med høsten og hjælper landmænd med at træffe informerede beslutninger - den ene med agronomidata, de kan bruge til at markedsføre deres afgrøder mest rentabelt, den anden gør det muligt at træffe proaktive handlinger for at reducere kornspild under høsten. Som altid er New Hollands innovationer bæredygtige og giver brugeren håndgribelige fordele med hensyn til effektivitet og rentabilitet, siger han.

NutriSenseTM - Analyse af næringsstoffer med NIR-sensor

Sølvmedalje - Kategorien "Fra høst til opbevaring"

- Da landmænd stræber efter at arbejde bæredygtigt, får indsamlingen af agronomidata en fundamental betydning for landmændenes informerede beslutninger for at øge salget. Integreringen af Near Infrared (NIR)-sensoren gør det muligt at analysere, registrere og kortlægge sammensætningen af afgrøden under høsten, siger Carlo Lambro, New Holland Brand President.

Funktionen er baseret på målingen af absorberingen af elektromagnetisk stråling i NIR. Det giver landmænd mulighed for at få mest muligt ud af deres afgrøder, da prisen er forbundet med høstens kvalitet (i henhold til parametre som protein eller fedtindhold).

De kan desuden øge næringsværdien for dyrefoder og blande forskellige kornklasser for at opnå en bestemt kvalitet og branchens målstandarder. Med NutriSense-systemet kan kunderne forbedre deres viden om deres marker. I dag er det muligt for en landmand at vide, hvor meget kvælstof en plante absorberer.

Ved at kortlægge proteinindholdet i kornet kan kunderne se, hvor meget kvælstof planten afgiver, så de vil kunne tilpasse deres kvælstoftilførsel derefter. NutriSense-systemet kan fås på New Holland-mejetærskere, og det kan monteres fra fabrikken. Det er desuden kompatibelt med mærkets Forage Cruiser-finsnitter, og snart vil det også findes på storballepresserne.

Måling af fugtindhold

NutriSense-systemet anvender den velkendte New Holland NIR-sensor, der anvendes på mærkets mejetærskere og finsnittere til andre funktioner som f.eks. måling af afgrødens fugtindhold. Faktisk er NIR-sensoren på New Hollands finsnittere blevet certificeret af DLG for dens nøjagtighed i bestemmelse af fugtindholdet i majs.

Tryksensorer til rensesystem: Bronzemedalje - Kategorien "Dele, services og onboardelektronik" Med det eksklusive, patenterede trykanalysesystem til soldkassen kan man anvende en højere høsthastighed og samtidig opnå maksimal kvalitet. Systemet måler trykket i soldkassen, over og under soldene, og advarer føreren i tilfælde af overbelastning.

Det gør det lettere at træffe informerede beslutninger om eventuelle justeringer, der skal udføres. Dette nye parameter kan ses på IntelliviewTM IV-displayet, så føreren hurtigt og let kan opsætte maskinen og proaktivt træffe beslutninger om at reducere spild og forøge den daglige produktivitet. Tryksensorerne, der er integreret i rensesystemet, giver føreren oplysninger i realtid, så det er muligt at optimere høsten og forudse overbelastning af soldkassen. På den måde er det lettere at styre maskinen og reducere kornspildet, skriver New Holland.