Lyt til artiklen:

Eksporten af specialfælge vokser hos NDI Group

00:00
Hastighed: ???x
03:36

Selvom 2020 var et år præget af udfordringer på de globale markeder, er interessen på eksportmarkederne for NDI Groups specialfremstillede landbrugsfælge ikke bremset op. Tværtimod kom virksomhedens eksportafdeling ud med en tocifret vækstrate i 2020, og væksten i eksporten af specialfremstillede landbrugsfælge ser ud til at fortsætte i 2021, skriver NDI Group i en pressemeddelelse.

- Vi har haft mange meget travle måneder og har derfor opskaleret produktionen. I 2021 har produktion kørt i døgndrift det meste af tiden. Alle vores folk knokler og yder en stor indsats, og vi glæder os over at være del af en succes, siger produktionsassistent i NDI Group, Henrik Voss.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
De specialfremstillede fælge har fundet vej til over 40 lande. Her ses de på lager hos den international dæk- og fælggrossist, Baltyre, her i virksomhedens afdeling i Letland. Pressefoto.

En fokuseret indsats

Den positive udvikling er ifølge eksportchef i NDI Groups landbrugsafdeling, Carsten Andersen, resultat af en stigende interesse fra eksportmarkederne og målrettet indsats for at efterkomme de udenlandske kunders behov:

- Interessen fra eksportmarkedet er voksende, og vi har efterhånden opbygget en stor og loyal kundekreds kombineret med en løbende tilgang af nye kunder, siger Carsten Andersen, der har arbejdet hos NDI Group i over 20 år.

- Vi har i mange år arbejdet på at udvikle vores eksportafdeling og produktion af landbrugsfælge. For 20 år siden var vi kun ganske få personer i eksportafdelingen, der arbejdede med hele paletten af produkter til eksport. I dag er vi et team af dedikerede specialister med et stærkt fokus på at yde kunderne den bedst tænkelige service og hjælp til at finde de helt rigtige løsninger, uddyber han.

Ifølge eksportchefen har NDI Groups kontinuerlige fokus på fire nøgleparametre spillet en vigtig rolle i at tiltrække flere kunder på eksportmarkedet: høj kvalitet, en fleksibel produktion, en meget hurtigt reagerede kundeservice samt tommelfingerreglen om, at der normalt højst må gå 10 dage fra kunderne bestiller varen, til den er færdigproduceret og klar til at blive sendt af sted.

Hurtig service og levering

Hos virksomheden Baltyre i Letland, der er del den international dæk- og fælggrossist, Baltyre Group, som har kontorer i otte forskellige lande, primært i den østlige del af Europa, har man samarbejdet med NDI Group gennem mange år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi begyndte at samarbejde med NDI Group for cirka 7 år siden, hvor vi begyndte at importere virksomhedens specialfælge. Vi har et rigtig godt samarbejde, fordi vi med NDI Group som partner får rigtig god service og en hurtig levering. Desuden betyder det meget for vores landbrugskunder, at vi kan tilbyde dem nogle unikke, individuelt tilpassede løsninger, fortæller Vilnis Kurklietis, der er salgschef hos Baltyres afdeling i Letland.

Eksport til hele verden

I alt leverer NDI Group i dag specialfremstillede landbrugsfælge til mere end 40 forskellige lande. De fleste eksportlande er europæiske, men NDI Group har også kunder på den anden side af kloden.

- Vi har en fast kunde i New Zealand, som vi løbende leverer nogle specielle løsninger til. Derudover leverer vi også til kunder i Australien, Japan og Indonesien, siger Carsten Andersen og uddyber:

- Vi tror på, at vi endnu ikke har udlevet vores fulde potentiale på eksportmarkederne. Vi ved nu, at vi kan levere overalt i verden uden problemer, og vi er altid klar på at tage en dialog med nye partnere, der kunne have interesse i vores unikke løsninger.