Automatisk oplæsning:

Agritechnica udsat til marts 2022

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Corona tvinger Agritechnica til at udsætte messen til 27. februar til 5. marts 2022.

German Agricultural Society har besluttet at udsætter Agritechnica-messen. På grund af den fortsatte Corona-pandemi samt fremskridtet med vaccinationsprogrammer, både i Tyskland og i udlandet, har DLG, VDMA Agricultural Machinery Association og Agritechnicas udstillingsrådgivning konkluderet, at der i øjeblikket ikke er tilstrækkelig planlægningssikkerhed til den verdensledende maskinmesse i november.

De nye datoer for Agritechnica er 27. februar til 5. marts 2022. Med den fire måneders udsættelse af messen mener DLG som arrangør samt medlemmerne af VDMA Agricultural Machinery Association, at de deltagende virksomheder har det nødvendige sikkerhed krævet til planlægning.

-Som en verdensledende messe er Agritechnica mødestedet for hele landbrugsmaskinsektoren samt en førende international forretningsplatform. De væsentlige krav til udstillere, besøgende og forretningspartnere for at kunne samles igen på Agritechnica er vaccine- og teststrategier, der er blevet gennemført i Tyskland, Europa og verden over.

Sikkerhed i planlægning

Vores højeste prioritet er at tilbyde udstillere og besøgende sikkerhed i planlægningen, men det er ikke tilfældet i øjeblikket. Som en konsekvens blev beslutningen om at udsætte Agritechnica taget af DLG i tæt samarbejde med Agritechnicas udstillingsråd og VDMA Agricultural Machinery Association som industripartner, siger Dr. Reinhard Grandke, administrerende direktør, DLG.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi er overbeviste om, at inden sensommeren, som er fristen for udstillere til at tilmelde sig Agritechnica 2022, vil vi være i stand til at give vores udstillere og besøgende den klarhed, der er nødvendig for sikkerhed i deres planlægning, tilføjer. Dr. Grandke.

- For vores industri er og vil Agritechnica forblive det ubestridte flagskib i verden af internationale messer. I tæt samarbejde med DLG har vi gjort alt, hvad vi kan, for at udvikle et messekoncept til dette efterår, der passer til pandemien. Den tredje bølge af pandemien er i øjeblikket i fuld styrke. Men frem for alt er det de skuffende vaccinationspolitikker i de tyske føderale og regionale regeringer, der desværre har bremset os indtil videre. Vi ser nu frem til foråret 2022 med nyt momentum og fornyet energi, så vi kan fejre Agritechnica sammen, som vi kender det og elske det, siger Anthony van der Ley, formand for VDMA Agricultural Machinery Association.