Automatisk oplæsning:

LandboNord flytter til nye lokaler i Randers

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Efter fire år på Tronholmen i Randers, flytter LandboNord Østjylland nu til nye lokaler i Mediehuset.

Rådgivningsvirksomheden LandboNords afdeling i Østjylland flytter nu adresse til Mediehuset i Randers. Flytningen sker på et tidspunkt, hvor efterspørgslen på god fagrådgivning er stigende.

- De østjyske fødevareproducenter efterspørger mange af de serviceydelser, vi har på hylderne. Det kan være en strategi for deres virksomhed, udnyttelse af vores mulighed for at tilbyde individuel benchmark eller anvendelse af de forskellige digitale løsninger, som LN Summax og Dashboard, som vi tilbyder. Derudover alt vedrørende rådgivning i marken og stalden og senest rådgivning om klimatiltag, siger afdelingsleder og økonomikonsulent i LandboNord Østjylland, Thomas Duus Hansen.

Thomas Duus Hansen er en af LandboNord-koncernens cirka 230 ansatte som er fordelt på rådgivningsvirksomhedens tre lokationer i Brønderslev, Randers og Fjerritslev. Her bliver fødevareproducenter rådgivet indenfor budget, investering, regnskab, skat, miljø samt husdyr- og planteproduktion. Herudover tilbyder LandboNord rådgivning indenfor HR, ledelse, medarbejderudvikling, jura, it og socialområdet.

rich-media-1
Thomas Duus Hansen er afdelingsleder og økonomikonsulent i LandboNord Østjylland. Foto: LandboNord

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Rekruttering af nye medarbejdere

Med den øgede efterspørgsel på rådgivning, og muligheden for at udvide i det østjyske, er der gjort klar til flere nyansættelser i den kommende tid.

- Det er efterhånden fire år siden, vi etablerede vores afdeling i Randers. Vores placering i det østjyske har gjort det muligt for os at rekruttere flere medarbejdere fra lokalområdet. Nu hvor vi har fået rammerne til at ekspandere endnu mere, forudser jeg også, at der kommer flere nye ansættelser i Randers den kommende tid, siger adm. direktør Uffe Bertelsen.

På grund af COVID-19 er fejringen i forbindelse med flytningen til Mediehuset, Niels Brocks Gade 14, st. th., indtil videre sat på standby.