Lyt til artiklen:

Hardi trækker sig fra Agritechnica

00:00
Hastighed: ???x
01:48

- Kernen i alle vores diskussioner og overvejelser har naturligvis været Covid-19-pandemien, fortæller koncernchef Jens Kristensen og fortsætter:

- Vi stoler på, at DLG (det tyske landbrugsselskab) har truffet alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger baseret på den kendte situation. Der er dog stadig for mange usikkerheder for os. Det er en hård, men nødvendig beslutning, fortæller han om baggrunden for at trække sig fra Agritechnica 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Usikkerheden, som Jens Kristensen henviser til, er den fortsatte kamp med nye Covid-19-virusmutationer og tidspunktet for den internationale udrulning af vaccinationer. Der kan ske meget inden Agritechnica i november, men sådan som situationen er lige nu, har Hardi besluttet at omdirigere sine ressourcer til at nå ud til kunder på andre måder.

For at understøtte erklæringen fra koncernchef Jens Kristensen, fremhæver Ralf Pape, administrerende direktør for Hardi Tyskland yderligere:

- Det har været en hård beslutning, da Agritechnica altid har været og vil igen blive en vigtig begivenhed, ikke kun for Hardi Germany, men for hele Hardi Group. Atmosfæren er altid fantastisk, og den giver os en unik platform til at gå i tæt dialog med vores kunder og partnere.
Ralf Pape understreger dog, at man ikke vil snyde kunder og partnere fra at opleve de seneste produkter:

- Vi vil nå ud til så mange, som vi overhovedet kan. Det vil ske i en kombination af eksklusive roadshows og online events. Vi får nogle fantastiske nyheder i løbet af det næste år, og vi er alle meget glade for at vise verden.

Hardi forventer at vende tilbage til fremtidige AGRITECHNICA-udstillinger.