Automatisk oplæsning:

Minkavlere får en hjælpende hånd med fremtiden

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Tværfaglig indsats sætter fokus på minkavlernes fremtid.

Landets minkavlere er nu på vej ind i en fase, hvor de kan begynde at skue fremad og overveje, hvad de nu skal i gang med erhvervsmæssigt. I den forbindelse kan der selv sagt melde sig mange spørgsmål. Avlerne skal blandt andet finde ud af, om de fortsat ønsker at være selvstændige, og hvad de eventuelt skal investere i.

På den baggrund vurderer rådgivningsvirksomheden Sagro, at tiden nu er moden til at invitere alle minkkunder til et opstartsmøde omkring deres fremtid.

På mødet vil rådgiverne gennemgå opgørelser, dokumentation til myndigheder og beregning af erstatninger for den enkelte kunde. Men nok så vigtigt vil der være stor fokus på de tværfaglige aspekter, idet minkavlerne i den kommende tid vil få behov for varieret rådgivning fra forskellige faggrupper.

- Hos Sagro har vi fageksperter i miljø, socialjura, ejendomsavance, regnskab, økonomi og formue. Derudover samarbejder vi med TELLUS Advokater og LandboGruppen Jysk for at kunne yde vores 360 graders rådgivning, oplyser Sagro´direktør for Regnskab, Palle Høj.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Alle ser vi nu frem til at være med til at hjælpe nogle hårdt prøvede mennesker bedst muligt videre i livet, slutter han.