Automatisk oplæsning:

Kvoteafregningen hos DC ophører

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Danske Svineproducenter er særdeles tilfredse med at Danish Crown har besluttet at ophører med kvoteafregningen. Producenter mener kvoterne var unødvendige.

Bedre sent end aldrig, mener svineproducenterne om DCs beslutning. Svineproducenter er særdeles tilfredse med, at prisdifferentieringen er fjernet.

- Vi håber, at fremgangen i leveringerne vil fortsætte, så antallet af slagtningerne i Danmark igen vil stige. LaDS har altid bakket op om vores slagteri og vil til enhver tid støtte leverancer til DC til glæde for vores fælles bundlinje og bevarelse af danske arbejdspladser, skriver Danske Svineproducenter i deres ugenyt.

- Vores krav er blot, at slagteriet er konkurrencedygtigt. Igennem længere tid har resultatet fra DC været rigtigt flot i forhold til de slagterier, som tidligere lå pænt over vores niveau. Vi ved fra vores medlemsundersøgelse, at medlemmerne meget gerne vil hæve leverancerne til DC, hvis prisen er tilfredsstillende i forhold til et acceptabelt dækningsbidrag. De vil sågar investere i nye, moderne staldanlæg, hvis slagteriet kan give en garanteret mindstepris, mener svineproducenterne.