Automatisk oplæsning:

Schäffer opdaterer populære nordisk læsser

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Schäffer Nordic serien er i foråret 2021 blevet opdateret med nye motorer og transmission.

Nordic-serien udgøres af fire bestsellermodeller som er specialtilpasset det nordiske marked. Importøren Helms TMT-Centret A/S oplever stor interesse fra brugere i Danmark, Norge og Sverige omkring udviklingen af den nye serie.

- Schäffer læsserne indgår som en vigtig brik i rigtig manges hverdag. Mange skifter dem over årene til de nyeste og moderne modeller. Derfor følger mange Schäffers produktudvikling med spænding. Flere har i dag skiftet deres Schäffer til nyeste modeller både 5 og 6 gange i træk, fortæller mærkeansvarlig ved Helms TMT-Centret A/S, Allan Helms.

Dækker mange behov

Nordic serien er bred og de fire modeller spænder fra en egenvægt på 1.850 til 4.315 kg. Løftehøjden starter ved 288 cm og slutter ved 340 centimeter hvor teleskoplæsserprogrammet tager over.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har alle modeller hjemme på lager, så man kan se og prøve forskellene på de nye modeller. Specielt Nordic 42+ begejstre med en markant øget løftekraft, således at den nu løfter over 1600 kg på en palle. Og med en egenvægt under 2.700 kg passer den perfekt på en maskintrailer, fortæller Allan Helms.

rich-media-1
Nordic serien er bred og de fire modeller spænder fra en egenvægt på 1.850 til 4.315 kg. Foto: Schäffer.

Ny teknologi

Alle de nye motorer opfylder Stage V emissionskravene som er gældende fra start 2021. På Nordic 30+ har man holdt effekten under 25 hestekræfter og dermed under kravet om det DPF-filter som er monteret på de øvrige med henholdsvis 38 HK i Nordic 42+, 51 hestekræfter i Nordic 56+ og 75 hestekræfter i Nordic 75+. Der er i alle modellerne tale om nye motorer som er udviklet til at yde optimalt og mest brændstoføkonomisk.

- Dette er opnået ved både at ændre motorens opbygning og ved at de nu er med elektronisk motorstyring, som justerer og optimere motoren i forhold til behovet. Det er transmissionen som fortæller om disse behov, den er nemlig også blevet elektronisk styret, således at motor og transmission nu er koblet sammen og konstant bliver optimeret til forholdene, fortæller Allan Helms.

rich-media-2
Nordic-serien udgøres af fire bestsellermodeller som er specialtilpasset det nordiske marked. Foto: Helms.