Automatisk oplæsning:

BM Silo nomineret til pris for socialt ansvar

00:00
Hastighed: ???x
00:00

BM Silo er nomineret til pris for at tage socialt ansvar.

BM Silo er med i finalefeltet om at vinde CSR People Prize for virksomhedens sociale ansvar, hvor for eksempel udsatte unge, flygtninge og kontanthjælpsmodtagere får chancen for at bevise deres værd. Prisen uddeles til Cabis årskonference den 24. marts 2021.

Det skriver Cabi i en pressemeddelelse.

BM Silo, som producerer og eksporterer siloer, har været nomineret til CSR People Prize i 2015 for virksomhedens store indsats for at indsluse ledige fra kanten af arbejdsmarkedet. Alle virksomhedens tekniske design-elever er for eksempel voksenelever under revalidering, som har fysiske eller psykiske udfordringer og lange sygemeldinger bag sig.

Virksomheden i Tvis tager desuden unge i lære som klejnsmede, og det er i mange tilfælde unge, som har boglige, sociale eller psykiske vanskeligheder. Med mentorhjælp, sidemandsoplæring og lektiehjælp fra ansatte hos BM Silo lykkes det at føre de unge til svendeprøve.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Rummelighed er en del af BM Silo udviklingsrejse

Juryen bag CSR People Prize fremhæver styrken i, at BM Silo tænker medarbejdere ind for eksempel ved at lade dem "eksperimentere" med automatisering i en lavsæson og dermed sikre forankring og opkvalificering gennem nye tiltag. Juryen bemærker desuden, at BM Silo har en mangesidet social indsats, som er dybt forankret i virksomheden med et bredt felt af CSR dedikerede ansatte. Ansvaret for erhvervsuddannede er stort, og BM Silo uddanner løbende lærlinge. Endelig har virksomheden et stort fokus på at undgå nedslidning og sygefravær, og medarbejdere er for eksempel på et fælles ergonomi-kursus.