Automatisk oplæsning:

DLG indgår samarbejde med dyresundhedsvirksomhed

00:00
Hastighed: ???x
00:00

DLG-koncernen og Alltech, én af verdens førende selskaber inden for dyresundhed og -ernæring, indgår et nyt samarbejde, der vil styrke parternes udvikling af innovative ernæringsprodukter til dyr. Samtidigt vil samarbejdet gøre det muligt at levere større rentabilitet og effektivitet til husdyrproducenter i både Finland og de omkringliggende regioner.

Efter flere års succesfuldt samarbejde i Rusland indgår DLG og Alltech, der er førende inden for sundhedsfremmende additiver til husdyr, et joint venture på det finske marked med opkøbet af virksomheden, Kärki-Agri.

Det skriver DLG i en pressemeddelelse.

Med denne aftale får begge selskaber en ejerandel på 50 % i Kärki-Agri, der har base i Seinäjoki i Finland. Dette joint venture vil gøre det muligt for DLG og Alltech fremadrettet at levere en endnu bredere portefølje af innovative vitamin- og mineralløsninger og således bedre kunne servicere og støtte landmænd i Finland og andre markeder i regionen.

- Samarbejdet styrker vores position og tilstedeværelse i Finland, og virksomheden ligger i en region, der rummer spændende muligheder. De synergier, der skabes gennem samarbejdet, vil give kunderne bedre adgang til produkter designet til at maksimere produktionsøkonomien, øge deres konkurrencemæssige fordel og forbedre deres fodereffektivitet, siger Jacob Holm Pedersen, koncerndirektør i DLG med ansvar for Premix and Nutrition.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi er begejstrede for denne mulighed, for det giver os et bedre udgangspunkt for at betjene vores skandinaviske kunder. Med det nye joint venture får vi igen mulighed for at kombinere DLG's ekspertise inden for vitaminer og mineraler med Alltechs banebrydende ernæringsmæssige løsninger, siger dr. Mark Lyons, formand og adm. direktør for Alltech.

Kärki-Agri blev grundlagt i 1996 og har specialiseret sig i at producere produkter til de finske kvæg- og mælkebedrifter. De producerer bl.a. mineralblandinger, mineralbaljer og andre specialprodukter til kvæg. Ligesom i Vilofoss-gruppen arbejder de med fokus på kundetilpassede løsninger.