Automatisk oplæsning:

Kramp overtager salget af reservedele fra MI

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Kramp overtager salget af reservedele til eftermarkedet fra MI (Maskinhandler Indkøbsringen) med virkning fra den 8. februar.

Kramp overtager Maskinhandler Indkøbsringen (MI) reservedels- og tilbehørsforretning til eftermarkedet. Med virkning fra den 8. februar 2021.

- På trods af den globale usikkerhed vil vi stadig investere i den danske landbrugssektor og sikre vækst for vores partnere og for danske landmænd ved fortsat at tilbyde det bedste sortiment og den bedste service i markedet. Vi har været kollegaer med MI i branchen i næsten 60 år og har stor respekt og beundring for, hvad virksomheden har udviklet sig til. Da vi fik muligheden for at købe MI's lager og butiksaktiviteter vidste vi, at denne overtagelse ville supplere vores eksisterende forretning godt, og at det vil styrke os i at nå vores mål om at blive den vigtigste partner for landbrugssektoren, fortæller Albertus Kloosterman, Kramp Danmarks CCO.

MI blev grundlagt i 1963 som et indkøbssamarbejde mellem danske maskinforhandlere. Virksomheden, som har hjemsted i Vejle, har 19 medarbejdere, der arbejder med en bred vifte af kendte varemærker og egne MI-varer fra det store sortiment med 80.000 varenumre. Varerne sælges primært gennem MI-forhandlernes butikker til både private og professionelle.

- Vi er meget glade for, at MI valgte os til at overtage salget af reservedele og tilbehør til eftermarkedet, og vi ser frem til at implementere sortimentet og byde medarbejderne velkommen i vores Kramp-familie. I købsprocessen har vi virkelig set, at de to virksomheders værdier er meget ens. Vi sætter begge kunden først og støtter dem ved at tilbyde dem adgang til en høj grad af viden og et bredt sortiment, siger Albertus Kloosterman.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi er også meget glade for handlen med Kramp. Siden starten i 1963 har det været MI´s fornemmeste opgave at være en professionel og effektiv leverandør inden for en bred vifte af varer til det danske landbrug, men vi var nået til en skillevej. Vi skal specialisere os og imødekomme kundernes fremtidige behov. Kramp er en stærk og professionel leverandør med et stort sortiment, og vi supplerer hinanden på mange områder. Handlen med Kramp vil videreføre og sikre en fremtidig professionel forsyning og service af dele til fremtidens danske landbrug, hvilket har været en væsentlig drivfaktor for os i handlen. MI vil fremover forstærke fokusset på distribution af landbrugs- og have-/parkmaskiner samt originale reservedele til disse i Danmark og Sverige, fortæller Kristian Jakobsen, CEO hos MI.

Integration af MI i Kramp

I den første periode vil driften af begge virksomheder fortsætte uændret, men processen med at integrere MI fuldt ud i Kramp er allerede begyndt. "Vi vil i løbet af foråret starte processen med at flytte sortimentet til Kramps lager i Skjern. Vi forventer, at alt er integreret inden sommerferien og vil have fuld fokus på, at kunderne vil opleve så få forstyrrelser som muligt i processen", siger Stefan Garsdal, COO hos Kramp Danmark.

- Vi skal gang med at gennemgå sortimentet på begge lagre, også tager vi det bedste fra begge hylder og laver til et samlet sortiment. Vi glæder os rigtig meget til at komme igang, det er virkelig spændene, udtaler Ronni Skov Jensen, Marketing Supervisor ved Kramp Danmark.