Lyt til artiklen:

Hardi-direktør stopper

00:00
Hastighed: ???x
02:53

Sprøjteproducenten Hardi får ny administrerende direktør.

For efter 39 år, de seneste 13 af dem som administrerende direktør, stopper Sten Kjelstrup i Hardi. I stedet tiltræder Jens Kristensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det oplyser Hardi i en pressemeddelelse.

- Jeg har haft nogle fantastiske år hos Hardi. I løbet af min tid er Hardi blevet markedsførende på mange områder i hele verden, så det har i sandhed været en spændende rejse at være en del af, siger Sten Kjelstrup

Sten Kjelstrup, som snart fylder 65, har sammen med sin kone besluttet, at tiden er inde til en bedre 'work/life balance', skriver Hardi i meddelelsen.

- Hardi står lige nu midt i en overgangsfase med udsigt til at skulle implementere flere nye strategiske projekter, og det er derfor et taktisk godt tidspunkt at række stafetten videre, siger Sten Kjelstrup.

- Hardi er en fantastisk virksomhed med et stærkt lederteam, en helt særlig ånd hos medarbejderne og et solidt nationalt og internationalt brand. Det har ikke blot betydet, at virksomheden under omstændighederne er kommet godt igennem Coronakrisen. Det gør også, at jeg trygt overlader Hardi til min efterfølger, tilføjer han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sten Kjelstrup vælger at drosle ned efter i alt mere end 45 aktive år i erhvervslivet med udsigt til mere bestyrelsesarbejde i fremtiden.

- Jeg vil naturligvis savne den daglige kontakt med gode kollegaer og andre i branchen både i ind og udland, men jeg vil forsøge at holde kontakten bedst muligt, tilføjer han.

Som afløser for Sten Kjelstrup tiltræder 55-årige Jens Kristensen den 2. februar 2021. Han har en solid værktøjskasse med sig fra diverse direktørstillinger og bestyrelsesposter hos ledende virksomheder i Danmark og Nordamerika, heriblandt GN Resound og Jupiter Bach.

- Hardi er en spændende virksomhed med en loyal medarbejderstab. Virksomheden står med et godt udgangspunkt for at eksekvere de tiltag, der er nødvendige for at forbedre lønsomheden og den global markedsposition. Jeg er glad for, at ejerne hos EXEL Industries har tillid til, at jeg er den rette til at føre virksomheden videre. Jeg ser frem til, sammen med teamet, at komme i gang med opgaven, siger Jens Kristensen.

Yves Belegaud, CEO hos EXEL Industries, det franske familieselskab som ejer HARDI, og formand for bestyrelsen hos HARDI, kommenterer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil gerne sige mange tak til Sten for alt, hvad han har gjort, ikke kun for HARDI men også for EXEL gruppen. Med Jens har vi nu fået en ny stærk topleder med et godt netværk og en evne til at styrke HARDI i et skiftende og konkurrencepræget landskab.

HARDI INTERNATIONAL A/S har omkring 1000 ansatte fordelt på mere end 10 lokaliteter rundt om i verden.