Automatisk oplæsning:

JCB gør TM-serien stærkere og hurtigere

00:00
Hastighed: ???x
00:00

JCB lancerer en ny generation af den knækstyret teleskoplæsser-serie TM, med både mere effekt og en hurtigere transmission.

173 hestekræfter bliver den maksimale effekt i den nye JCB topmodel i TM-serien, TM 420S. Der er fire modeller i serien, men selvom der er ændret på transmission, motor og kabine, så fortsætter løftekapacitet og løftehøjde på 3,2 ton og 5,20 meter for TM320 og TM320S og 4,1 ton og 5,45 meter for TM420 og nye TM420S.

På et online pressemøde præsenterede JCB den nye TM-serie, og chefen for JCBs landbrugsmaskiner, John Smith, fortæller, at maskinen rummer en ny otte trins powershift transmission, hvor tophastigheden er helt oppe på 50 kilometer i timen.

Der er tale om en transmission, som er opbygget på den nuværende seks trins, men med to ekstra fremadgående gear, og mulighed for at betjene transmissonen enten fra knapper på joysticket eller ved en automatisk skiftefunktion fra det femte til ottende gear.

Mere glasareal

Command Plus kalder JCB den nye kabine på TM-serien, som har fået 52 procent mere glasareal, hvor forruden blandt andet er ét stykke ubrudt glas. JCB fortæller, at ratstammen kan skubbes væk for at lette ind- og udgangforholdene, ligesom alle trin nu er oplyst efter mørkets frembrud.

rich-media-1
Command Plus kalder JCB den nye kabine på TM-serien, som har fået 52 procent mere glasareal. Foto: JCB.