Lyt til artiklen:

Konkurrencemyndigheder godkender Danish Agro-overtagelse af Himmerlands Grovvarer

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Den danske Konkurrence- og Forbrugerstyrelse har netop godkendt Danish Agros overtagelse af grovvareselskabet Himmerlands Grovvarer. Aftalen betyder, at Himmerlands Grovvarer er en del af Danish Agro koncernen fra 1. februar i år.

Det skriver Danish Agro i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Koncernchef i Danish Agro koncernen, Henning Haahr, glæder sig til at byde Himmerlands Grovvarers medarbejdere velkommen i Danish Agro koncernen.

- Himmerlands Grovvarer er et stærkt selskab med dygtige medarbejdere, og vi ser frem til, at Danish Agro koncernen nu bliver endnu stærkere repræsenteret i Himmerland. Medarbejderne i Himmerlands Grovvarer vil tilføre en række stærke kompetencer, som gør, at vi kan blive en endnu stærkere samarbejdspartner til de danske landmænd, siger han og fortsætter:

- Derudover vil vi få fordele af en række synergier, ligesom Himmerlands Grovvarers afdelingsnet supplerer Danish Agros afdelingsnet rigtig godt. Vi er glade for, at aftalen med Himmerlands Grovvarer nu er faldet endeligt på plads, og vi vil gøre vores for at føre selskabets værdier videre, siger Henning Haahr.

Himmerlands Grovvarer har 50 ansatte fordelt på 5 afdelinger i Aars, Skals, Rostrup, Skalmstrup og Aarhus og omsætter årligt i niveauet 700 mio. kr.