Automatisk oplæsning:

Väderstad bygger nyt fabrikscenter

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Väderstad, en af verdens førende virksomheder indenfor jordbearbejdning og såning, har været i stærk vækst de seneste år. I 2022 vil et nyt fabrikscenter stå klar i Väderstad.

Gennem de seneste år har Väderstad slået nye rekorder år efter år. Mellem 2017 og 2020 er salget steget med helt op til 43 procent og antallet af medarbejdere er ligeledes øget drastisk - både hos Väderstad og hos datterselskaber over hele verden.

Den stigende produktion og det stigende antal medarbejdere betyder også, at virksomhedens fysiske rammer også skal udvides.

Väderstad udvider derfor med et nyt fabrikscenter.

Det skriver Väderstad i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har oplevet en utrolig stor efterspørgsel på vore produkter indenfor de seneste år, produkter som giver landmænd over hele verden unikke muligheder for fremragende dyrkning af jorden. Vi håber og tror, at dette vil vare ved og for fortsat at kunne vokse og yderligere styrke kvaliteten af vores indsats, har vi besluttet at bygge et nyt fabrikscenter i Väderstad, fortæller Mats Båverud, CEO hos Väderstad.

Det nye fabrikscenter sætter Väderstad i en stærk position i forhold til at håndtere de muligheder og udfordringer, som fremtiden byder, skriver Väderstad.

- Väderstad-virksomheden har siden starten af 1962 produceret til landmænd over hele kloden og konstant stået i spidsen for udviklingen af innovationer og nye landbrugsmetoder. Med dette nye fabrikscenter kan vi fortsætte med at investere og være den virksomhed, som er drivkraften bag udviklingen af morgendagens landbrug, siger Mats Båverud.