Siden man i Tyskland registrerede det første tilfælde af Afrikansk Svinepest har landet gjort foreløbig status med 480 konstaterede tilfælde af ASF i vildsvin.

Ifølge ISN, der citerer tal fra Friedrich-Loeffler instituttet, er man i Tyskland fredag i sidste uge nu oppe på i alt 480 tilfælde af afrikansk svinepest i vildsvin, siden man konstaterede det første tilfælde midt i september måned, skriver L&F Markedsnyt 2021.

Der er fortsat ikke fundet tilfælde i svinebesætninger i Tyskland.

Der var i sidste uge mistanke om et nyt tilfælde i et nyt område i Brandenburg fundet i et vildsvinekadaver ved Potsdam 100 kilometer fra grænsen til Polen. Men laboratorieundersøgelser har afkræftet mistanken om afrikansk svinepest i et nyt område i delstaten Brandenburg.

ASF i Polen

Afrikansk svinepest Internationale nyhedsmedier rapporterer om det første udbrud af afrikansk svinepest i den nordvestlige provins West Pomerania (Vestpommern) ved Østersøen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

To vildsvin med afrikansk svinepest - et dødt og et andet skudt - skulle ifølge den polske Chefveterinær være fundet kun én kilometer fra grænsen til Tyskland.