New Holland vinder prisen Good Design Award 2020 med BigBaler 1290 High Density.

Det internationale jurypanel for prisen Good Design® bestående af designere, førende branchespecialister, designjournalister og kritikere udmærkede BigBaler 1290 High Density, der går i en ny retning ved at benytte avancerede designtekniker til at gøre de gennemtænkte komponenter endnu mere effektive.

Det skriver New Holland i en pressemeddelse.

- Vi er beærede over at modtage denne prestigefyldte pris, der anerkender New Hollands evne til at anvende innovation til gavn for virksomhedens kunder og altid skubbe grænserne for produktivitet og effektivitet. BigBaler 1290 High Density er et lysende eksempel på, hvordan samarbejdet mellem CNH Industrials team for industrielt design og vores produktudviklingsteam gør det muligt for New Holland at hæve standarden for ydelse til fordel for vores kunder. Jeg vil gerne takke designgruppen, der har udviklet dette fantastiske produkt, samt vores produktionsteam i vores Center of Harvesting Excellence i Zedelgem, siger Carlo Lambro, New Holland Brand President.

- Designvisionen for BigBaler 1290 High Density bygger på naturen og er inspireret af afgrødernes flydende linjer, når de står svajende i marken. Dens naturlige, flydende og elegante linjer indkapsler maskinens funktioner og øger effektiviteten af maskinens komponenter, udtaler David Wilkie, CNH Industrial Design Director.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce