Automatisk oplæsning:

Debat: Dansk Folkeparti lytter til landbruget

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Lise Bech ønsker at slå sin og DF´s støtte til landbruget fast.

Venstre har siden tidernes morgen været kendt som landbrugets parti, og de mener stadig, at de er det. Men er det nu også rigtigt? I den seneste tid har jeg været vidne til, at landmændene ikke har fået meget opbakning fra Venstre, og det er ærgrer mig. Det danske landbrug har været med til at gøre vores land og samfund til, hvad det er i dag.

Vi har et af verdens bedste landbrug på grund af vores dygtige landmænd, og det skal vi være stolte af. Det er jeg. Derfor skal vi også huske landbruget og gøre en indsats for dem, så det kan blive ved med at være blandt verdens bedste.

Venstre med Jakob Ellemann-Jensen i spidsen er åbenbart af en anden holdning, og det er ikke gået ubemærket hen. Jeg læste for nylig en artikel i Maskinbladet, hvor Jens Peter Aggesen, som er formand for Agerskovgruppen, blev interviewet. Han mener ikke, at Venstre siden 2016 har gjort noget godt for landbruget. Det er tankevækkende og bekymrende!

For der skal gøres noget mere for landbruget. Dansk Folkeparti tør kæmpe for landbruget, og vi tør at kæmpe imod de negative strømninger, der kan opstå fra storbyernes side. Vi har været aktive i debatten om mink, siden den startede tilbage i september. For når nogle taler, så lytter vi. Det er det, vi politikere skal. Vi skal lytte til problemerne og tage os af dem.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce