Lyt til artiklen:

Danmarks første 912GS leveret i Nordjylland

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Direktør i udlejningsvirksomheden Henrik Frederiksen udtalte i forbindelse med leveringen af de to 912GS dumpere, at efterspørgslen på "grej" og især nye maskiner, med høj førerkomfort og sikkerhed er stor.

- Kunderne har en forventning om, at når de lejer en maskine hos os, så er maskinen af nyere dato og at den virker. Vi ønsker jo ikke at vore kunder lejer en ældre maskine der i udlejningsperioden skal have montørbesøg, hvilket helst ikke må ske og som vil være til gene for kunden. For der er jo ingen der har lyst til at leje en maskine der holder stille, fordi den er gået i stykker. De nye Hydrema dumpere imødekommer alle de krav vore kunder har til udlejningsmaskiner, siger Henrik Frederiksen i en pressemeddelse fra Hydrema.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to dumpere er de nyeste maskiner i den nye Hydrema 912 G-Serie, som med justeringer, opdateringer og forbedringer, gør den ikoniske dumper bedre og tilmed opfylder de nye Stage-V emissionskrav. For at sikre den renest mulige udstødning har 912G partikelfilter og bruger AdBlue. Motor opbygningen er gjort enklere og er nu uden EGR-ventil, hvor motoren yder 147 hk.

Vesthimmerlands Maskinudlejnings nye dumpere har affjedrede foraksler, som ifølge Henrik Frederiksen også er efterspurgt af kunderne. De giver både høj komfort for føreren pga. en mere jævn kørsel samt mulighed for en højere fart i ujævnt terræn, hvorved dumperen er mere produktiv. I tillæg er den daglige service hurtigt overstået, da maskinen er monteret med centralsmøreanlæg.

Dumperen er desuden forsynet med det populære MultiTip, som muliggør aftipning i et 180 graders område, og dermed også ud over siden.

rich-media-2
Fra venstre ses: Claus Sejer Thomsen (Distriktschef Hydrema) og Henrik Frederiksen (Direktør for Vesthimmerlands Materieludlejning A/S). Pressefoto: Hydrema.