Automatisk oplæsning:

S. D. Kjærsgaard leverer stor resultatforbedring

00:00
Hastighed: ???x
00:00

S.D. Kjærsgaard A/S med hovedsæde i Frejlev ved Aalborg har i sit seneste regnskab, opnået et resultat før skat på 11,48 millioner kroner. Det skal sammenholdes med året før, hvor resultatet var 3,76 millioner kroner før skat.

De forbedrede økonomiske resultater skyldes, at virksomheden har formået at holde omkostningerne i ro, selvom aktiviteten er steget, ligesom en forbedret indkøbskraft også bidrager positivt, skriver S. D. Kjærsgaard i en pressemeddelse.

- Vi har udvidet vores salgsområde med Case IH traktorer, mejetærskere og pressere til Sjælland og Bornholm. Desuden har Case Construction salget været i en positiv udvikling med en stærkere markedsandel, med hovedvægten på tunge maskiner. Samtidig har vores agenturer fra Dieci teleskoplæssere, Promove hydraulikværktøjer og japanske Mikasa pladevibratorer alle vist meget positive takter i 2020, lyder det fra Palle Kjærsgaard, direktør og indehaver af S.D. Kjærsgaard.

Udover egne afdelinger i Vrå, Frejlev, Hornslet, Svaneke og Karlslunde med salg og service af egne forhandlinger, har S.D. Kjærsgaard også et net af forhandlere med hvem der samarbejdes omkring salg og service af produkterne. Og i 2020 har de også etableret et joint venture i Norge med salg og service af Case Construction i selskabet Dagenborg & Kjærsgaard A/S med hovedkvarter i Larvik og afdeling i Haugesund.

Virksomheden forventer igen vækst i aktiviteterne i det nye år og et resultat på niveau med 2019/2020 regnskabet, fremgår det af årsrapporten.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

S.D. Kjærsgaard beskæftiger i øjeblikket cirka 80 ansatte. Med de nye aktiviteter på Sjælland bliver nøgleordet konsolidering af forretningen, men samtidig lægges der også op til udvidelsen af medarbejderstaben i det nye år.

- Nu skal vi konsolidere os på Sjælland, og ser naturligt efter at tage nye folk ind i takt med, at vores meget kompetente og motiverede medarbejdere og stærke ledergruppe får mere at se til, siger Palle Kjærsgaard.